Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenler için Çarşamba ilçesinden öğretmen servisi bulunmaktadır. samsundan geliş gidiş yapan öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://durusuio.meb.k12.tr

Adres - DURUSU KÖYÜ ÇARŞAMBA / SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - DURUSU KÖYÜ ÇARŞAMBA / SAMSUN

Ulaşım * Öğretmenler için Çarşamba ilçesinden öğretmen servisi bulunmaktadır. * Samsundan geliş gidiş yapan öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşım sağlamaktadır. * Çarşamba - Demirli/ Kızılot Minibüs Hattı da okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 50KM - İLÇE MERKEZİNE 17 KM UZAKLIKTA